I er velkomme til at kontakte mig vedrørende udstillinger. Det kan gøres på mail mette.e.jensen@live.dk. 
Her er tre eksempler på udstillinger som jeg kan tilbyde. 
Små glimt
I en kasse på mit atelier ligger hundredvis af grafiske tryk. Nogle af trykkene har boet i kassen i mange år. Hver gang jeg har lavet nye tryk, er mængden af billeder vokset. Der er både ætsninger og koldnålsraderinger. Billederne er ikke særlig store, nærmest ganske små. De fleste måler omkring 5 x 5 cm. Der er både kobbertryk og zinktryk. 
De små trykplader er lette at have med overalt. De kan let ligge i en jakkelomme eller i tasken. Så i kassen er der billeder lavet mange forskellige steder. Fælles for billederne er, at de er lavet med afsæt i mit eget liv og præcis det sted jeg var. De fleste er ridset i trykpladen på stedet. I et øjebliksmøde med verden. Udtrykket er et aftryk af det jeg så og sansede mens jeg arbejdede med billedet lige nu og her. Regn, sol, blæst, trafik eller mennesker, der gik forbi er alle til stede i stregen. 
Billederne er lavet i perioden fra 1986 hvor jeg som ganske ung gik på Det Jyske Kunstakademi til i dag. På den måde bliver de små grafiske tryk også små glimt af øjeblikke.
Praktiske oplysninger
Udstillingen Små Glimt består af: 100 raderinger i rammer, 15 x 15 cm.
40 værker i rammer, 20 x 20 cm.
20 værker i rammer, 24 x 24 cm.
8 værker i rammer, 30 x 30 cm.

Landskabet
Udenfor min dør ligger landskabet med marker, bakker, træer, søer. Der er et mylder af liv. Nogle gange tænker jeg over hvor mange vi egentlig bor på matriklen. Som udgangspunkt bor vi to, men der er jo også en svimlende mængde af dyr, insekter, og planter. Vi har en vild og frodig have.
Naturen er aldrig ens. Den er i vækst, venteposition eller forvandling. Ikke to dage er ens. I naturens møde med papiret er jeg interesseret i rytmer, størrelser og farve. Hvad udspiller sig for mine sanser? Hvad sker der når farven rammer papiret? Alle billederne er blevet til i mit møde med naturen.
Jeg arbejder løbende med landskaberne. Derfor kommer der hele tiden nye billeder til. Både store og små. Et lille billede kan f. eks. være i A5 størrelse.
Teknisk arbejder jeg med gouache, akryl eller olie. Både på lærred og på papir.
Jeg arbejder med lysægte farver samt syrefri papir og passepartout.
Anslået har jeg minimun 50 landskabsbilleder, der passer i rammestørrelser fra 24 x 24 cm. til 50 x 70 cm.

Børn og voksne
Som kunstner arbejder jeg med billeder af børn og voksne. Ikke nødvendigvis med en portrætlighed, men mere en undersøgelse af liv, og hvordan det udtrykker sig gennem levende streger og farvede flader.
Teknisk prøver jeg at kombinere nye udtryk med gamle. For eksempel tuschtegninger og pigmentprint.
Praktiske oplysninger
Udstillingen består af:
Ca. 40 værker i rammestørrelse 50 x 60 cm.
Ca. 20 værker i rammestørrelse 40 x 50 cm.
Værker i rammerstørrelse 60 x 80 cm.
Et antal mindre værker.
Prisklasse: Mellem 1000kr. og  2000 kr.
Back to Top